fredag 13. mai 2016

Prosjekt NESHUS


Hei

Nå om dagen jobber klassen sammen som en bedrift med et oppussingsprosjekt som vi fikk av en lærer på skolen. Han og familien skal flytte inn i et 80-talls hus på Nes, og hadde lyst til at vi skulle komme med forslag til planløsning og farge- og materialvalg for store deler av huset. Vi har fokusert på stue/allrom, kjøkken, soverom, vaskerom, gang og vindfang i 1. etasje, samt kjellerstue og soverom i kjelleren.

Vi hadde først et kundemøte med kona til læreren her på skolen, hvor vi blant annet skrev ned deres ønsker og behov, hvilke farger og materialer de liker/ikke liker, om de hadde noen møbler/materialer som de ville beholde osv. Vi fikk blant annet vite at de var veldig miljøbevisste , og dette er noe vi skal ta hensyn til spesielt ved valg av materialer. 

Vi delte oss inn slik at noen jobbet med planløsningen, andre med snitt, 3D modell i sketch-up, farge- og materialkart osv. I går hadde vi vårt andre kundemøte med kona til læreren hvor vi presenterte første forslaget vi har kommet frem til. Etter denne presentasjonen fikk vi høre hva hun likte og hva vi kunne gjøre annerledes. Vi skrev opp punkter som vi tok med oss inn i klasserommet igjen, og i dag startet vi med å jobbe videre med løsningen slik at de skal bli fornøyde. 

Under er planløsningene som er noe av det vi presenterte i går. 

1.Etasje



Kjeller




De ønsket å ta med seg noen gamle møbler inn i det nye huset, dette måtte vi ta hensyn til ved planløsningen. 







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar